top of page

Bersih & Bebaskan Rumah Anda Dari Hama Habuk (Dust Mites), Pepijat Tilam (Bed Bugs) & Kekotoran Serta Berjimat Beribu Ringgit

Kebersihan isi rumah adalah sangat penting bagi menjamin kesihatan seisi keluarga yang tersayang. Setiap hari kita menyapu dan membuang sampah yang kelihatan bagi menjaga kebersihan. Tetapi bagaimana pula bagi ancaman kesihatan yang tidak dapat dilihat dengan mata kasar seperti hama habuk & pepijat tilam ini? Jika tidak diuruskan maka akan menyebabkan kita sekeluarga gatal-gatal badan & kepala, selalu bersin dan menyebabkan resdung menjadi semakin teruk.

Pembersihan mesti dilakukan paling kurang 2 kali setahun bagi memastikan keluarga anda berada dalam keadaan selamat, sihat dan ceria selalu

Kenali 'Rakan Serumah' Anda

Hama Habuk (Dust Mites) ini boleh membiak disemua tempat seperti langsir, sofa, tilam, karpet, bantal dan selimut. Ianya amat halus dan tidak boleh dilihat dengan mata kasar. Jika tidak dikawal, ia akan menyebabkan banyak masalah kesihatan yang akan menyukarkan kehidupan kita seharian dan untuk jangka masa panjang.

Kenali 'Musuh Dalam Selimut' Anda

Pepijat Tilam (Bed Bugs) ini amat suka dengan darah manusia. Kerana itu kita boleh lihat dengan ketara pembiakan yang banyak di dalam rumah. Seekor betina boleh menghasilkan 300 biji telur jadi bayangkan agak-agak sudah berapa ribu pepijat ini sudah pun menghuni bersama anda selama ini. Seorang manusia boleh digigit sehingga 500 kali dalam hanya satu malam sahaja. Kerana itu jugalah ramai anak-anak kita mengalami masalah kulit yang serius.

Jadi Bagaimana Untuk Jimat Beribu Ringgit & Mendapat Pembersihan Tahap Maksimum?

Solusinya sangat mudah! Anda boleh sewa Mesin Cuci Vacuum Steamer Karcher SV7 dan cuci sendiri dengan harga promosi RM169 (harga sewaan asal RM450) selama 22 jam serta jimat beribu ringgit. Anda boleh membersih & dapat membunuh hama habuk & pepijat tilam yang berada di tilam, karpet, bantal, sofa, tandas, dapur, kusyen kereta dan macam-macam lagi dengan penjimatan yang luarbiasa. Superb!

Sebelum itu tahukah anda, untuk membersih & menghapuskan semua ancaman kesihatan ini memerlukan kos yang sangat tinggi jika anda memanggil orang untuk melakukan untuk anda? 

Biasanya kos yang dikenakan diantara RM1500 - RM2500 untuk satu rumah.

Tapi dengan hanya menyewa Mesin Cuci Vacuum Steamer Karcher SV7 dari kami, anda hanya perlu membayar harga promosi RM169 sahaja (harga asal RM450) untuk sewaan selama 22 jam. Wow! Bayangkan jumlah penjimatan yang anda boleh dapat dan lebihan yang boleh digunakan untuk perkara-perkara lain yang memerlukan.

Semestinya Murah, Jimat & Memuaskan Hati.

alphadiy003-400dpiLogoCropped.jpg

Senang Ker Nak Guna?

Oh! Senang jer. Kanak-kanak berumur 12 tahun keatas pun boleh buat jadi apatah lagi anda yang kuat & sihat kan?

Penggunaan mesin cuci Karcher ini sangat mudah untuk dikendalikan. Sama seperti anda bersihkan rumah menggunakan vacuum yang biasa anda gunakan cuma mesin ini mampu menembak wap air yang panas dan menyedutnya sekaligus semua kekotoran degil & membunuh hama habuk yang sudah lama terperap.

Anda juga akan diajarkan cara menggunakannya apabila kami menghantar mesin tersebut. Sesiapa sahaja mampu menggunakannya. Anda akan menjadi pakar hanya dalam 10minit!

Semestinya Mudah, Jimat & Memuaskan Hati.

Apa Yang Saya Akan Dapat Nanti?

Kami akan sediakan semua peralatan yang diperlukan dari A - Z. Anda boleh terus menggunakan mesin cuci Karcher apabila kami telah sampai ke tempat anda untuk penghantaran.

alphadiy-56.jpg

Mesin Karcher SV7

alphadiy-012.jpg

High Voltage Wire Extension

Kelebihan Menggunakan Mesin Cuci Vacuum Steamer Professional SV7

1. Semua Dalam Satu.

Tidak seperti mesin steamer lain yang hanya boleh mengeluarkan wap, mesin SV 7 mampu menembak wap panas dan sekali gus menyedut segala kekotoran yang ada.

2. Membunuh Hama Habuk (Dust Mites) & Pepijat Katil (Bed Bugs)

Dengan teknologi terkini, wap panas yang dikeluarkan mampu untuk membunuh hama habuk (dust mites) & pepijat katil (bed bugs).

3. Lebih Selamat & Yakin

Ia tidak menggunakan bahan cucian kimia maka anda akan merasa lebih selesa & suci. Sangat selamat bagi anak-anak kecil anda.

4. Mudah Menanggalkan Kotoran Degil Di Mana Sahaja

Dengan kepanasan wap melebihi 120 Celcius, kebanyakan kotoran degil dapat ditanggalkan dengan mudah & pantas. 

5. Mengeluarkan Udara Bersih & Segar

Udara yang keluar dari SV 7 adalah bebas habuk & bau kerana ia menggunakan penapis air yang mampu menapis udara yang keluar. Tiada kerisauan lagi bagi yang mempunyai masalah pernafasan.

Ada Apa-Apa Promosi Tak?

Oh semestinya ada! Kami akan memberikan anda ..

Promosi Ini Hanya Bagi 10 Pelanggan Yang Pertama Sahaja Bermula 1 Disember 2020

alphadiy-015.jpg

Harga Promosi RM169

Untuk Sewaan  22 Jam

(Harga Sewaan Biasa RM450)

alphadiy-016.jpg

Penghantaran Percuma Bagi Kawasan Radius 10km Dari Batu Caves

(Kos Penghantaran Di Kawasan Lain Antara RM20 - RM80)

alphadiy-017.jpg

Hadiah Misteri Bernilai RM30

(Hanya Kongsi Testimoni Anda)

Cara Menghapuskan Pepijat Katil (Bed Bugs) & Hama (Dust Mites) Menggunakan Mesin Wap Panas (Steamer)

Kegunaan Lain Mesin Cuci Vacuum Steamer Professional SV7

Apa Kata Mereka

WhatsApp Image 2020-02-05 at 8.40.00 PM.

PILIHAN TAMBAHAN

alphadiy-011_edited.png

Mesin Karcher  Puzzi 10/1

Mampu menyedut Pepijat Katil (Bed Bugs) dan Hama (Dust Mites) yang telah mati dibunuh dari dalam sofa dan tilam anda setelah menggunakan SV7 Steamer Vacuum. Juga boleh membersihkan permukaan sofa, tilam, kusyen dan karpet anda.

Harga Sewa Promosi RM119 Untuk Sewaan  22Jam

(Harga Asal RM250)

  HARGA PAKEJ  - JIMAT RM60!  

alphadiy-011.jpg

Puzzi 10/1

+

alphadiy-58.jpg

SV 7

=

RM228

Saya Berminat. Apa Yang Perlu Saya Buat?

Tahniah & Syabas kerana anda berminat menyewa mesin daripada kami. Anda boleh whatsapp kami untuk menempah hari dan waktu yang sesuai untuk kami menghantar mesin tersebut ke lokasi yang anda tetapkan.

Bayaran boleh dibuat setelah anda menggunakan mesin tersebut.

Whatsapp kami segera untuk tempahan & sebarang pertanyaan. Klik Ikon Whatsapp di atas.

Daftar Sekarang Untuk Dapatkan Harga Promosi.

Thanks for submitting!

Tiada harga promosi jika maklumat anda tiada dalam sistem kami. Harap maklum

bottom of page