top of page

Bersihkan Langsir Anda Dari Hama Habuk (Dust Mites) & Kekotoran Serta Berjimat Beribu Ringgit

Langsir merupakan salah satu perkakasan rumah yang mungkin kita jarang cuci atau tidak pernah cuci. Dan ini menyebabkan ia menjadi tempat pembiakan hama habuk (dust mites) yang kian bermaharajalela. Seterusnya akan menyebabkan kita sekeluarga gatal-gatal badan & kepala, selalu bersin dan menyebabkan resdung menjadi semakin teruk.

Agak mudah bagi pemilik langsir yang kecil saiznya untuk membersihkannya tetapi bagi yang memiliki langsir yang saiznya agak besar atau yang mempunyai banyak perhiasan pada langsir akan menyebabkan ia agak sukar untuk membersihkannya.

Kebersihan langsir adalah sama pentingnya seperti kebersihan perkakasan & perabot rumah yang lain agar hama habuk ini tidak hidup merosakkan keselesaan hidup kita sekeluarga.

Pembersihan mesti dilakukan paling kurang 2 kali setahun bagi memastikan keluarga anda berada dalam keadaan selamat, sihat dan ceria selalu

KENALI 'MUSUH DALAM SELIMUT' ANDA

Hama Habuk (Dust Mites) ini boleh membiak disemua tempat seperti langsir, sofa, tilam, karpet, bantal dan selimut. Ianya amat halus dan tidak boleh dilihat dengan mata kasar. Jika tidak dikawal, ia akan menyebabkan banyak masalah kesihatan yang akan menyukarkan kehidupan kita seharian dan untuk jangka masa panjang.

Jadi Bagaimana Untuk Jimat Beribu Ringgit & Mendapat Cucian Tahap Maksimum?

Solusinya sangat mudah! Anda boleh sewa Mesin Cuci Vacuum Steamer Karcher SV7 dan cuci sendiri dengan harga promosi RM149 (harga sewaan asal RM450) selama 24 jam serta jimat beribu ringgit. Anda boleh bersihkan sendiri dengan lebih kepuasan. Bukan sahaja langsir yang dapat dibersihkan tapi juga tilam, karpet, bantal, sofa, tandas, dapur, tiles dinding & lantai, vynil & spc flooring, kusyen kereta dan macam-macam lagi dengan penjimatan yang luarbiasa. Superb!

Sebelum itu tahukah anda, untuk membersihkan semua itu anda memerlukan kos yang sangat tinggi jika anda memanggil orang untuk membersihkan untuk anda? 

Biasanya kos yang dikenakan diantara RM1500 - RM2500 untuk perkakasan satu rumah.

Tapi dengan hanya menyewa Mesin Cuci Vacuum Steamer Karcher SV7 dari kami, anda hanya perlu membayar harga promosi RM149 sahaja (harga asal RM450) untuk sewaan selama 24 jam. Wow! Bayangkan jumlah penjimatan yang anda boleh dapat dan lebihan yang boleh digunakan untuk perkara-perkara lain yang memerlukan.

Semestinya Murah, Jimat & Memuaskan Hati.

alphadiy003-400dpiLogoCropped.jpg

Senang Ker Nak Cuci?

Oh! Senang jer. Kanak-kanak berumur 12 tahun keatas pun boleh buat jadi apatah lagi anda yang kuat & sihat kan?

Penggunaan mesin cuci Karcher ini sangat mudah untuk dikendalikan. Sama seperti anda bersihkan rumah menggunakan vacuum yang biasa anda gunakan cuma mesin ini mampu menembak wap air dan menyedutnya sekaligus semua kekotoran degil & membunuh hama habuk yang sudah lama terperap.

Anda juga akan diajarkan cara menggunakannya apabila kami menghantar mesin tersebut. Sesiapa sahaja mampu menggunakannya. Anda akan menjadi pakar hanya dalam 10minit!

Semestinya Mudah, Jimat & Memuaskan Hati.

Apa Yang Saya Akan Dapat Nanti?

Kami akan sediakan semua peralatan yang diperlukan dari A - Z. Anda boleh terus menggunakan mesin cuci Karcher apabila kami telah sampai ke tempat anda untuk penghantaran.

alphadiy-56.jpg

Mesin Karcher SV7

alphadiy-012.jpg

High Voltage Wire Extension

Kelebihan Menggunakan Mesin Cuci Vacuum Steamer Professional SV7

1. Semua Dalam Satu.

Tidak seperti mesin steamer lain yang hanya boleh mengeluarkan wap, mesin SV 7 mampu menembak wap panas dan sekali gus menyedut segala kekotoran yang ada.

2. Membunuh Hama Habuk (Dust Mites) & Pepijat Katil (Bed Bugs)

Dengan teknologi terkini, wap panas yang dikeluarkan mampu untuk membunuh hama habuk (dust mites) & pepijat katil (bed bugs).

3. Lebih Selamat & Yakin

Ia tidak menggunakan bahan cucian kimia maka anda akan merasa lebih selesa & suci.

4. Mudah Menanggalkan Kotoran Degil Di Mana Sahaja

Dengan kepanasan wap melebihi 120 Celcius, kebanyakan kotoran degil dapat ditanggalkan dengan mudah.

5. Mengeluarkan Udara Bersih & Segar

Udara yang keluar dari SV 7 adalah bebas habuk & bau kerana ia menggunakan penapis air yang mampu menapis udara yang keluar dari mesin. Tiada kerisauan lagi bagi anda yang mempunyai masalah pernafasan.

Ada Apa-Apa Promosi Tak?

Oh semestinya ada! Kami akan memberikan anda ..

Promosi Ini Hanya Bagi 10 Pelanggan Yang Pertama Sahaja Bermula  15 November 2020

alphadiy-015.jpg

Harga Promosi RM169

Untuk Sewaan  24 Jam

(Harga Sewaan Biasa RM450)

alphadiy-016.jpg

Penghantaran Percuma Bagi Kawasan Lembah Klang Bernilai RM20 - RM60

(Kecuali Putrajaya, Cyberjaya, Klang,Shah Alam.  Kajang,)

alphadiy-017.jpg

Hadiah Misteri Bernilai RM30

(Hanya Kongsi Testimoni Anda)

Cara Menggunakan Mesin Cuci Vacuum Steamer Professional SV7

PILIHAN TAMBAHAN

alphadiy-011_edited.png

Mesin Karcher  Puzzi 10/1

Perabot & perkakasan rumah anda terlalu kotor? Anda boleh bersihkan dahulu secara 'deep cleaning' menggunakan Puzzi 10/1 sebelum menggunakan Vacuum Steamer SV7

Harga Sewa Promosi RM119 Untuk Sewaan  24Jam

(Harga Asal RM250)

  HARGA PAKEJ  - JIMAT RM40!  

alphadiy-011.jpg

Puzzi 10/1

+

alphadiy-58.jpg

SV 7

=

RM228

Saya Berminat. Apa Yang Perlu Saya Buat?

Tahniah & Syabas kerana anda berminat menyewa mesin cuci Karcher daripada kami. Anda boleh whatsapp kami untuk menempah hari dan waktu yang sesuai untuk kami menghantar mesin tersebut ke lokasi yang anda tetapkan.

Bayaran boleh dibuat setelah anda menggunakan mesin tersebut.

Whatsapp kami segera untuk tempahan & sebarang pertanyaan. Klik Ikon Whatsapp di atas.

Daftar Sekarang Untuk Dapatkan Harga Promosi.

Thanks for submitting!

Tiada harga promosi jika maklumat anda tiada dalam sistem kami. Harap maklum

bottom of page